Lekeplassutstyr

Lekeplassen har en spesiell plass i hjertet til alle barn. Det er ikke bare et sted man leker. Den er et knutepunkt for sosialisering, nye venner og utvikling. Barn elsker å leke, barn er født til å leke, og barn skal leke! Vår oppgave er å gjøre det gøy og utfordrende samtidig som det er sikkert og trygt.

En lekeplass skal være spennende, by på utfordringer og gi mestringsfølelse. Den skal være trygg og den skal tilfredstille alle krav og regler. Våre lekeplasser følger alle Norske standarder for lekeplassutstyr, EN 1176 og EN1177.

La våre konsulenter utarbeide en gratis, uforpliktende og spennende løsning! Vi hjelper dere gjennom hele prosessen og levererer en fiks, ferdig lekeplass!

Produkter

Ta gjerne en kikk i kategoriene under for å finne både inspirasjon og se hva vi tilbyr. Om du leter etter noe spesifikt kan du også benytte søkefeltet under. Vi hjelper deg gjerne med å finne et lekeapparat som passer, bare ta kontakt!

Søk

Produktserier

Mange av våre lekeapparater finnes i forskjellige utførelser, eller følger et spesifikt tema. Her har vi samlet de mest populære seriene i vårt utvalg.

Populære produkter