Velkommen til Norplay

Totalleverandør til lekeplass, barnehager & utemiljø!

Norplay AS er en av få totallevarandør til barnehager/sfo og parkanlegg. Norplay AS er også leverandør til alle bedrifter på kontorrekvisita. Alt kan også kjøpes av privatpersoner.

Service & Priser

Etter mange år i salgsbransjen har jeg som eier av Norplay full fokus på det viktigst punktet som er SERVICE. Det er her de dårlige firmaene skiller seg ut fra de gode!! Vi skal være din samarbeidspartner og bistå med det du ønsker. Når du handler fra oss skal du bli oppdatert når forandringer skjer og vi er alltid tilgjengelig i løpet av kort tid hvis du vil ha tak i oss. Vi i Norplay er forutsigbare, med det mener jeg at den positive opplevelsen du sitter igjen med skal du alltid ha når du kontakter oss. Vi strekker oss til det ytterste for at du skal få det du betaler for og alt skal gjøres med godt humør og karisma.

Vi har ingen utegående selgere som banker dører eller telefonselgere som ringer i utide. Vi ønsker at dere tar kontakt med oss når det passer dere, slik at dere kan bruke tiden til det som er det viktigste for dere og ringe oss når dere ønsker å handle. Dermed blir også prisene såpass lave ved at vi slipper dyre utgifter kostbare selgere med firmabiler, km godtgjørelser med mer! Vi har en mailliste som vi sender ut gode kampanjer på en gang i mellom og som vi har fått gode tilbakemelding på

Vi i Norplay har gjennom flere år opparbeidet oss leverandører av kvalitetsprodukter til våre kunder. Vi har nå laget en nettside med produkter fra leverandører som kan stå for vårt motto som er:

KVALITET, SERVICE OG RIKTIG PRIS!

Vi samarbeider og har egne agenturer med store produsenter fra Europa på alt av vårt utstyr, i tillegg plassbygger vi også hvis kunden ønsker dette. I tillegg har vi eneretten i Skandinavia på vår meget populære og unike 8 seters vogn.På grunn av våre gode samarbeidspartnere og vår egen lange erfaring, har vi den nødvendige kompetanse til å levere optimale løsninger til utendørs leke og aktivitetsmiljøer. Ved å bruke Norplay trenger du kun og forholde deg til en leverandør. Vi har det du trenger uansett!

I Norge leverer vi leke og aktivitetsplasser til seriøse innkjøpere i offentlige og private institusjoner som skoler og barnehager, boligselskaper, entreprenører, hoteller, campingplasser m.fl.

 

La barna leke!

Barn elsker å leke, barn er født til å leke og barn skal leke – vår oppgave er å gjøre det gøy og utfordrende samtidig som det er sikkert og trygt.

 

Du bestemmer, vi leverer

Vi leverer det du trenger av utstyr til din barnehage.Vi har det meste og til lekeplassen er våre modulsystemer fleksible, og nærmest uten begrensninger. Vi kan derfor levere individuelle løsninger som er tilpasset alle kunders ønsker og behov.

 

Sikkerhet og kvalitet

Alle produkter fra NORPLAY er sertifisert i henhold til gjeldende krav for miljø og sikkerhet. Dette betyr at alle produkter er testet for helseskadelige stoffer, og godkjent for trygg bruk for barn i det offentlige rom.

Vi håper du setter pris på kvalitet, service og riktig pris like mye som oss og lar oss få gi deg et tilbud neste gang du skal pusse opp, utvide, bytte eller bare kjøpe litt småvarer til din bedrift!

Ta kontakt for mer info: post@norplay.no eller telefon 455 05 859.

Vennlig hilsen,
Daglig leder
Brede Karlsen

Få råd & veiledning